Kyllingwok med buljiong. Mm, jeg får vann i munnen bare ved tanken. For det første så er det billig, er man smart og ikke redd for å prøve First Price sine produkter kan denne middagen komme ned i den nette sum av max 40,-(og da har du mye mat. Typ be bort alle vennene sine på middag mengder). Det er kjempe sunt, tar ca 10 minutter lage og er veldig enkelt. I tillegg er det (heltutrolig)kjempegodt!
(Jeg tar utgangspunkt i at det skal være nok til 2 personer.)
Dette trenger du:
5 topper brokkoli
1 gulrot
1 boks minimais
1 boks vannkastanjer
1/2 løk
6 topper blomkål
1 terning kyllingbuljong
2 kyllingfilleér
Dette gjør du:
Begynn med å strimle opp kyllingfilléene. Dess mindre biter dess bedre(stekes da raskere og føles som du har mer kylling)! Stek dem i olje eller smør, mengde og hva du velger bestemmer du selv. Mens kyllingen stekes tar du buljongen i et glass varmt vann (ca 2 dl), og rører til den er oppløst. Det er viktig å gjøre dette så tidlig som mulig, fordi det kan ta litt tid å få oppløst terningen uten å koke den. I tillegg kan du begynne å hakke opp grønnsakene til kyllingen er ferdig stekt.
Når kyllingen er ferdig stekt er det ikke lenge til mat. Nå skal bare alle grønnsakene surres i pannen til de er gjennomstekt, før buljongvannet skal oppi sammen med resten.
Vil man ha ris til kan man selvsagt det, men har man lag nok mat med selve wok'en er det absolutt ikke nødvendig.
Tips: I frysedisken finnes det mange spennende grønnsaker og grønnsaksblandinger man kan ha i wok'en. Dette er grønnsaker det går raskt å varme opp eller steke og som vanligvis koster veldig lite. Velg det du selv liker best og mix din egen variant av wok'en over ;)
No comments:
Post a Comment