Sunday, March 28, 2010

Nam.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ingredienser:

500 g scampi, rå
2 ss smør
1/2 brokkoli
1/2 chilli
1 vårløk
1 og 1/2 hvitløksfedd
3 dl kremfløte
Salt og pepper

Stek scampien, 1/2 fedd hvitløk og 1/2 finhakket chilli i ca 1 ss. smør, i ett par minutt.

Finhakk/mos ett hvitløksfedd som skal surres på middelsvarme i en gryte sammen med en halv brokkoli og en vårløk. Jeg brukte 1 ss. smør. La det surre i ett par minutter før du tilsetter fløten, og koker det forsiktig til fløten blir passe tykk.

Så skal scampiene oppi gryta sammen med sausen i ett par minutt. Salt og pepper smaker du deg til.

Jeg brukte bånd-pasta og hadde alt sammen i en form da jeg serverte.

1 comment:

Sofsen said...

Faen, nå ble jeg sulten!! Det så sykt smud digg ut!