Dette var middagen vår i går og den anbefales på det sterkeste! NAM! Nå blir det kos i senga med iskald fersken-iste, sjokolade, druer og melk til dokumentar eller film :)
Crème Fraiche kylling (4 pers.)
Crème Fraiche smaker som rømme, forskjellen er at Crème Fraiche er pasturiesert ved høyere temperatur enn rømme. Dette gjør at Crème Fraiche er mer anvendelig til mat som skal kokes fordi den tåler høyere temperatur uten å "sprekke".
Ingredienser:
4 kyllingfileter
1 løk
10 champignon
1 rød paprika
1/2 purreløk
1 beger Crème fraiche
1 fedd finhakket hvitløk
olivenolje
paprikapulver
salt, pepper og hønsebuljong
Fremgangsmåte:
Lag første en marinade av Olivenolje, blandet med hvitløk, paprika, salt og pepper. Hell denne blandingen oppi en plastpose, og la kyllingen ligge i dette minimum 3 timer (gjerne ligge natten over).
Ha Crème fraiche i en gryte og varm dette opp, hakk paprika og grønnsaker i grove biter og tilsett dette i sausen, smak til med hønsebuljong, salt og pepper.
Stek kyllingen på middels varme i litt av oljemarinadenden har ligget i.
Serveres på en seng av ris.
(oppskriften fant jeg på http://www.lysesider.no)
No comments:
Post a Comment